Jouw vakantie naar Ibiza!

Gepubliceerd op 16 maart 2020 om 14:37

Na lang sparen en plannen heb je eindelijk een vakantie geboekt naar Ibiza! Ibiza, de plek waar iedereen van gehoord heeft en waar iedereen maar al te graag zou willen wonen. Zonovergoten Ibiza staat bekend om het klimaat, de geweldig mooie stranden en het relaxte sfeertje. Je hebt veel geld apart gezet voor deze vakantie om een geweldig tijd met je vrienden, partner of familie tegemoet te gaan. Wanneer het vliegtuig de grond aanraakt op het vliegveld, wil je alles zo snel mogelijk regelen, dus hup bagage ophalen taxi aanhouden en gaan! Van de luchthaven naar het hotel of huisje, inchecken, badpak aan en met een sprint naar het strand! Dit alles gaat veel sneller als je een auto onder je kont had. Een auto huren op vakantie kan voor veel mooie dingen zorgen en het is daarom zeker geen overbodige luxe!

Auto huren op Ibiza

Autohuur op Ibiza is makkelijker dan u denkt. Veel vakantiegangers hebben behoefte aan een auto om het kleine eiland van Ibiza te verkennen. Om die reden heeft Ibiza ongelooflijk veel opties en locaties als u op zoek bent naar een huurauto. Zelfs bij aankomst op het vliegveld is er gelijk de mogelijkheid om een auto te huren, handig toch? Als je bij aankomst geen reden heeft om een ​​auto te huren, zijn er naast de luchthaven nog vele andere plaatsen waar u een auto kunt huren. Ibiza heeft in totaal zeven locaties waar auto’s gehuurd kunnen worden:

  • Cala Tarida
  • Ibiza luchthaven
  • San Antonio
  • San Jose
  • Santa eulalia
  • Playa Den Bossa
  • Playa Portinatx

Op Ibiza kan je dus echt op elke hoek een auto huren! Een auto brengt je naar veel mooie plekken op het eiland. Om bij deze plekken te komen, moet je met een aantal zaken rekening houden.

Waar moet je op letten?

Over het algemeen moet je 23 jaar oud zijn met een rijbewijs om een ​​auto te besturen. Op Ibiza is deze regel versoepeld en is 21 jaar voldoende. Het kan voorkomen dat u als jonge chauffeur een extra toeslag moet betalen om het risico voor de verhuurder te verkleinen. Daarnaast kan het zijn dat je een aantal jaar je rijbewijs in bezit moet hebben. Er kunnen dus extra kosten in rekening worden gebracht!

https://www.pexels.com/nl-nl/foto/blauwe-lucht-bomen-bromvlieg-buiten-2990971/

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb